keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Menoeriä

Tänään on mennyt paljon rahaa lääkäreihin ja hammaslääkäreihin. Kävin päivällä hammaslääkärissä. Menen huomenna, koska on paikkaus.Paikan alla on kariesta. Sitten olisi vielä yhden lohkeaman paikkaus.  Se on ollut mulla vuoden. Tänään oli hammaskiven poisto. Eilen meni satanen tarkastukseen röntgenkuvuen kanssa ja tänään meni satanen taas ja huomenna menee vielä enemmän. Ajattelin ensin valkaisua, mutta jossain menee joku raja. En ala maksamaan. Nytkin menee noin 500 E hammaslääkäriin. Ostin Yotell hammastahnaa, joka valkaisee. Aika valkoiset hampaat mulla on nytkin.
Sitten käytin Riinaa Mehiläisessä , sinne meni pari sataa ja lääkkeet vielä apteekista maksoivat osansa. Menimme vastaanotolle ja olin katsonut netistä jo etukäteen , mikä sillä tytöllä on. Pitää mennä leikkauttamaan, jos ei lääkekuuri pure viikossa.
Olen lukenut netistä juttuja paljonko voi laihtua tietyssä ajassa. En anna periksi.Kesäksi pitää  olla paljon laihempi. Puoli vuotta on lyhyt aika, sen verran pitää olla itsekuria. Tämä projekti on vain ajan kysymys. Lauantaina punnitsen itseni .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti