perjantai 15. tammikuuta 2016

Viikonloppu lähestyy

Käytin jo Mupen ulkona tänään. Vointi on jo sellainen, että tauti on ohi, mutta olo on vielä vähän hutera.
Tälläkin blogilla on lukijoita  kymmeniä päivässä , toisinaan yli  100 päivässä, vaikka tämä on ihan sellainen puhekielellä kirjoitettu blogi Ehkä vitsi piileekin juuri siinä.  Siis tämän blogin konsepti on suunniteltu juuri sellaiseksi , että teksi on puhekieltä . Jos alkaisin kirjoittaa kaiken , mitä päässä liikkuu ,tulis aika helposti kirja, mutten kyllä kehtaa tai viitsi . Ei mulla mitään salapoliisiromaania ole mielessä, mutta jos vaan kirjottas ihan kaikkea, mikä mieleen tulee. Jos pitää blogia vaikka kymmenen vuotta , niin onhan siinä jo kirjallinen.

4 kommenttia:

  1. Hei,

    olen seuraillut sinun blogiasi melkein alusta asti, löysin sen blogilistalta aikoinaan :) Olen itsekin baletin aikuisharrastaja ja musiikin harrastaja, ja on mukava lukea muidenkin aikuisten kokemuksia samoista harrastuksista ja kirjoitan itsekin näistä aiheista omassa blogissani.

    VastaaPoista
  2. Samasta syystä itsekin käyn tätä kurkkimassa. Haluaisin kovasti myös aloittaa aikuisbaletin, mutta valitettavasti paikkakunnalla ei ole ryhmiä. Sen sijaan taitoluistelu mitä myös lapsena harrastin, on vienyt mukanaan! On todella hienoa, että löytyy aikuisia joiden blogeista välittyy se viesti, että uuden oppiminen ei lopu teini-ikään. Itsekin soitan viulua ja pianoa, tosin välillä toista enemmän ja toista vähemmän. Erityisesti noita tanssipäivityksiä on ollut mielettömän kiva lukea ja mukavana lisänä ovat olleet kuvat, videot sekä liikesarjojen kuvaukset :)

    VastaaPoista