maanantai 4. tammikuuta 2016

Inttiin

Viikonloppuna ei mitään ihmeellistä. pari elokuvaa tuli katsottua : yks Poirotti ja yks trilleri . Pakkasta on ollut yli kymmenen astetta.
Jaakko lähti tänään inttiin Kajaaniin. Vein hänet rautatieasemalle. Oli siellä asemalla sitten muitakin lähtijöitä ja saattajia oli. Sitten se poika lähti taas matkaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Sinne armeijaanhan olisi pitänyt mennä jo kuusi vuotta sitten. Jaakko on kyllä niin nuoren näköinen, että menee ihan kaksikymppisestä, nuorekkaat geenit.  Hyvä , että pääsi lähtemään, rasittaa minuakin seurata toisen hermoilua, eipä silti kyllähän minä ymmärrän. Siksi olenkin nyt tyytyväinen, kun ei tarvitse nyt  lähteä mihinkään. Eihän nyt tässä iässä  normaalisti tarvitsekaan lähteäkään  minnekään , mutta kaikenlaisia kohtaloitahan sitä on.
Pakkasta on paljon ja luvassa on vielä enemmän. Ifolor-kalenteri tuli ja merkkasin siihen jo kevään harrastukset. Keskiviikko on ollut yleensä vapaa, mutta nyt siihen tuli Riinan rippikoulu. Näyttää, että kaikki aikataulut passas hyvin tähän mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti