lauantai 23. tammikuuta 2016

Suoraan sanottuna jospa kuitenki näin

Kysyin Anni-M, että miksi ryhmä on hajotettu kesken lukuvuoden. Ei sitä olekaan hajotettu, vaan tanssijat ovat itse halunneet . Jotain sellaista supinaa on ollut kyllä, tietyllä henkilöllä, että halutaan sama opettaja ja pitäähän rahalleen saada vastinetta. Ajattelinkin , että vähän omituista. Nyt on jotenki parempi olo , kun tiedän, miten tää menee ja  parempihan se on saada opetusta pienemmässä ryhmässä. Nopeat syö hitaat,  se on viidakon laki.
Tämäkin päivä oli sellainen, että en kuullut kellonsoittoa. Sitten koira lenkille. Sitten vein Riinan Tepalle , menin Kullakselle. Menin kotiin . Ajoin kaupunkiin hakemaan Riinan. Tulin kotiin vaihdoin vaatteet . Lähdin balettiin  balettiin , ehdin Kullakselle vaihtamaan ostokseni , otin vielä välillä bensaa. Ehdin kuitenkin ajoissa sinne balettiin. Teimme sellaisia pieniä sarjoja , esim. kolme valssia , pyörähdys , kolme sissionea pyörähdys. Idea oli se , että opettaja ei näytä liikkeitä ,vaan sanelee ne.
Sitten sitä koreografiaa. Pikkuryhmissä jotain omaa improfisointia jatkoksi.

Sarabande , Tartini

https://www.youtube.com/watch?v=WIg4dKbY0lo


Oma versioni     https://www.youtube.com/watch?v=_C6vQe3n6Qs&feature=youtu.be

Viulu on tsekkiläinen Bohemian violin. Jotenkin viuluistani tällä on paras soittaa. Ne toiset viulut ovat jotenkin rouheampia, mutta tämä on jotenkin täsmällinen ja pinta on lakattu. Tässä on myös se jouhitettu Paesold jousi. Olispa mullakin säestäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti