tiistai 25. helmikuuta 2014

Dear Diary

Eilen olin baletissa. Nyt treeni meni ihan hyvin. Lopuksi harjoittelimme koreografiaa ja nyt osaan sen ulkoa. Se on kyllä kaunis esitys,semmoinen klassinen balettiesitys, ei mitään sinne tänne ketkutusta.  En ole montaa nähny, mutta tuossa mielestäni ryhmäkoreografiat on näyttäviä. Haluaisin uuden balettiasun, kun entisistä on kimmoisuus lähteny ja olkaimet putoaa aluksi ennen kuin ne ovat hiestä niin märät, että liimautuvat ihoon.
Kävimme mieheni kanssa eilen optikolla. Siellä on tarjous , että saa toiset ilmaiseksi. Siellä oli yhdet isot hyvännäköiset kehykset ja istuivat tosi hyvin, paremmin kuin nykyiseni. Mun ei tarvi maksaa kuin 20 E + näöntarkastus kun otan halvimmat kaksiteholinssit. Kehykset on vähän sellaiset kissamaiset.
Varasimme ajat lauantaiksi ,ja sitten lähetään lomalle täältä. On hyvä päästä täältä pois välillä , mutten välttämättä tiedä, että aina sinne Sirniöön, joskus haluaisin talvella johonkin eksoottisempaan paikkaan. Täällä Oulussa tasaisessa maastossa oleminen tökkii, kun ei kunnon talvea ole enää. Muutenkin olla viikkokausia tässä lähiössä tökkii.
Tänään ei sitä lauluharjoitusta ole, kun opettaja ilmoitti olevansa sairaana. Oikeastaan hyvä , koska olen väsynyt ja innoton.Tuntuu , että olen niin sidottu tähän perheeseen, vaikka se on tärkeä. Konkreettinen osoitus siitä on se, että koiran pitää päästä ulos säännöllisin väliajoin. Sanon sille aamulla, kun se tulee jokin hampaissaan herättelemään, että ensi keitän kahvia ja sitten ulos. Se ymmärtää selvästi sanat kahvi ja ulos. Sitten kun  sanon,että Jaakko lähtee ulos, niin se tietää loikata luotani pois. Sitten jos sanon , että käyn illalla tai myöhemmin sinun kanssa ulkona, niin se kääntelee päätää ja ymmärtää, että käytän myöhemmin sitä ulkona. Kyllä nuo kultaiset noutajat on älykkäitä. Perjantaina käytin sitä ulkona ja jokin päiväkotiryhmä tuli vastaan ja koira vaan nuuhki vähän iloisena. Voisi ajatella , että siinä oli vaaratilanne päästää iso koira lasten kimppuun, mutta ei tullut mieleenkään , koska Muppe on lempeä koira.Kyllä siitä murinaakin kuuluu, kun sattuu sopiva tilanne.
Alavirettä on taas, mutta toivon , että loma auttaa. t. Catwoman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti