tiistai 18. huhtikuuta 2023

Kevät

 Lumet ovat kyllä sulaneet nyt vauhdilla. Viikonloppuna kävin Normaalissa.  Ostin mm. ripsiseerumia. Sitä pitää käyttää kolme viikkoa ennen kuin näkyy tuloksia.Yleensä olen kyllästynyt heti tuollaisiin projekteihin, mutta nyt ajattelin kokeilla. Viulunsoitto on antanut keskittymiskykyä tuollaisiin palapeleihin. Meikkituotteiden määrä on lisääntynyt paljon kymmenessä vuodessa.TikTokista voi katsoa meikkausohjeet sitten. Mullahan ei ole tarvinnut käyttää noita meikkivoiteita, koska ne peittää pisamat, enkä halua peittää niitä. Harvoilla niitä näyttää olevan. Pitäisiköhän tehdä tuo My Heritage testi?

Mulla on ollut sahalihas kipeä. Se on haitannut tosi paljon. Siinä oli sellainen jomottava tulehduskipu. se tuntui jopa hengittäessä. Eilen sitten jotenkin taivutin niskaa, niin kaularangassa jokin naksahti ja tila alkoi korjaantua. Vielä on jonkinlaista lihasarkuutta. Kipu alkoi, kun kaaduin hiihtolenkillä.  Käteen tuli muutenkin paljon rasitetta mm. viulunsoitosta.  Hiihtolenkillä laskin jäistä mäkeä, joka oli varjossa, suoraan auringon sulattamaan lumeen.  Lensin ihan rähmälleni. 

Maksoin viime viikolla lainaa vähemmäksi. Sitä ei ole enää paljoa jäljellä.  Vuoden päästä se on maksettava pois kokonaan. Korjasin veroilmoituksen myös viime viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti