tiistai 24. tammikuuta 2023

Harrastuksissa

 Nyt on ollut hieman pakkasta. Viikonloppuna ei tapahtunut mitään erikoista. Katsoimme Netflixistä dokumentteja esim. Apollo 17 , Apollo 13. Mielestäni ne dokumentit ovat tosi nostalgisia. Muistan nuo ajat ja silloin elämä oli yksinkertaisempaa.

Kävin tänään ratsastustunnilla. Tunti oli klo 15.00. Hevonen oli melko hitaalla vaihteella koko tunnin. Se ei meinannut millään lähteä raviin, vaikka kuinka taoin sitä hevosta pohkeilla.Oli oikein piristävää tavata se hevonen taas. Menisin kyllä ravia, jos se hevonen vaan menisi sitä ravia.  Pitäisi ravin aikana antaa pohkeella uusi käsky mennä sitä ravia, mutta silloin menee tasapaino. Siinä onkin haastetta.Pidän haasteista.

Tunnin jälkeen siinä jatkoi senioriryhmä ja jäimme katsomaan heitä. Ne alkoivat melko heti ravaamaan ja Merikin meni ihan pitkiä matkoja ravia. Kyllä mun tuntihevonen ainakin ravaa, jos haluaa. Ehkä se otti myös muista hevosista mallia. Olin jo lämmittänyt satulan ja hevonen oli vetreä, niin sitten lähti heti ravaamaan. Kyllähän sitten aikanaan opin ravaamaan, ei tässä se ole se itseisarvo, vaan se, että voin ratsastaa rakkaalla hevosella. Sehän asustaa tuossa melkein naapurissa.

Kävin eilen Hööksissä ja siellä oli alennusrekissä vaatteita hintaan 10 E, 5 E, 15 E. Ostin siitä takin ja joitain puseroita. Ostin myös beiget ratsastuslegginssit hintaan 30 E.

Kysyin tallilla, että voinko tässä lähiaikoina päästä alkeisryhmään, mutta ne ovat kuulemma täynnä. Ainoa keino päästä ratsastamaan on tuo yksityistunti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti