tiistai 25. tammikuuta 2022

Sää on talvinen

 Sää on ollut hyvin vaihteleva. Kävimme sunnuntaina luistelemassa Rajakylän kentällä. Pakkasta oli pari astetta ja kenttä melkein tyhjä . Pojat pelasivat jääkiekkoa. Rajakylän kenttä on isompi kuin Pateniemen kenttä. Pitää mennä seuraavallakin kerralla Rajakylän kentälle luistelemaan. Kävimme myös äänestämässä, koska oli maakuntavaalit ensimmäistä kertaa, mikä on historiallista .Maakuntavaaleissa sai eniten ääniä kokoomus. Seuraavana oli keskustapuolue.

 Pojat tulivat sunnuntaina tänne ja tilasimme pizzat Tarantellasta. Tilasimme pizzaa perjantainakin täältä Pateniemen pizzeriasta. En yleensä syö koko pizzaa kerralla, vaan säästän seuraavaan ateriaan.

Nyt ei ole ollut niin paljon otsikointia tulevasta maailmansodasta. Kuitenkin USA lähettää joukkoja Eurooppaan ja vastapuoli siirtää taas joukkoja johonkin. Käsittämätöntä hommaa, hyvin lapsellista. Vähän hermostuttaa. Pörssikurssit ovat laskeneet monta päivää, mutta tänään ne olivat jo plussalla. Huomenna on FED:in ( USA:n keskuspankin ) kokous korkojen nostosta. No, toivottavasti eivät nosta niitä korkoja. 

Mersun korjautukseen menee nyt paljon rahaa. Siitä autosta meni jotain jarrujen merkkivaloja pakkasella rikki, kun lähdin ajamaan. Varaosat ovat kalliita.

Korona leviäminen on taittumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti