keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Pohdintaa

 On kyllä aikaa taas vierähtänyt. Kohta tämä tammikuu on jo lopussa. Nyt on ollut pakkasta monena päivänä , mutta tänään on taas lauhtunut. Lämpötila oli noin 4 . Kävimme eilen luistelemassa ja kävimme viime viikollakin luistelemassa. Uusilla luistimillani on hyvä luistella. 

Pojat ovat käyneet täällä. He ovat soittaneet paljon kitaraa. Eräs pojistani tilasi basson. Sponsoroin puolet sen soittimen hinnasta.

En mene balettiin tänä keväänä, koska kantapää aristaa. Ei voi tehdä hyppyjä ja releveetä. Voin kuitenkin vähän juosta ja luistella, kun noissa lajeissa ei tarvi hyppiä. 

Ihmetyttää tuo Facebook. Siellä eräs "sukulaiseni "taas valitti vaivojaan. Sanoin asian niin kuin se on ja otti nokkiinsa. Niin, se on se ex-kunnanjohtaja. Wikipediassakin lukee, että em. henkilö on vaatinut useita kertoja seuraavan Mäntsälän kunnanjohtajan erottamista. Mietin vaan sitten, että millainen ylipäätään on henkilö, joka on pyhittänyt loppuelämänsä tuommoseen pahan toivomiseen, monta kymmentä vuotta on kulunut, kun asiat on tapahtunu 90-luvun alussa?Yrittää koko ajan päästä johonkin valtuustoihin ym. Täytyy olla aika katkeroitunut tyyppi. Tuommosessahan myrkyttää kaiken,niin kuin tekeekin. 

Korona leviää taas ja tartuntoja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti