maanantai 10. tammikuuta 2022

Pakkasta

 Tänään on ollut pakkasta taas. Taltioin Tubeen Mozartin Andanten pianosonaatista C, K545. Tein eilen monta taltiointia, mutta mikrofoni ei toiminut. Olin pettynyt,koska se mikrofoni on kallis,  mutta sitten vaihdoin paristoa ja puhdistin sitä akun paikkaa , niin se mikrofoni alkoi toimia. Ei se mikrofoni oikeastaan ollut rikki, mutta kännykkään liitettävässä välikappaleessa oli jotain häikkää. Sain mikrofonin keväällä lahjaksi ja se on tosi kallis , 500 E, mutta kyllä se taltioi hyvin ilman kohinaa. Ääntä en editoi ollenkaan.

Tilasin viimeviikolla erään villamaton ja se tuli lauantaina. Nyt on vähän totuttelemista tuohon uuteen mattoon, mutta kai siihen tottuu. Se on sellainen patchwork matto.

Katsoimme eilen Netflixistä Son Of Sam sarjaa. Se kertoo eräästä sarja-ampujasta New Yorkista 70-luvulta.  Siinä oli nostalgista videomateriaalia 70-luvulta. Televisiotakin on kiva katsoa aina välillä. Yleensä, jos tuntuu , että ei ole tekemistä, niin huomaankin, että ai niin, voinkin soittaa viulua.

Baletti alkoin tänään, mutta en ollut siellä. Jalka on toipumaan päin , niin en riskeeraa mitään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti