torstai 22. heinäkuuta 2021

Sää on viileää

 Nyt on jo torstai. Sää on ollut koko viikon viileä. Aivan kuin olisi jo syksy, mutta nyt on kuitenkin tulossa taas helleaalto. 

Mitään ihmeempiä ei ole tapahtunut. Menemme Sirniöön, kunhan sää lämpenee. Pojat olivat viikonloppuna Sirniössä. Viikonloppuna oli tuulista ja vielä eilen oli tuulista. 

Olen harjoitellut viululla. Olemme Riinan kanssa soittaneet "Yesterdayta".

Olen jälleen innostunut suomalaisesta taidelasista. Mulla on muutama design maljakko ja tilasin muutaman lisää. Ostin täältä Oulusta 20 v sitten muutaman maljakon osto -ja myyntiliikkeestä. Sen liikkeen tilalla on nyt ravintola "Toripoliisi".Nyt en taida enää tilata niitä maljakoita, kun postimaksuihin menee aika paljon. 

Korona on taas alkanut levitä. Tartuntoja on noin 400 / päivä. Nyt on koronan 4. vaihe menossa. Kuinka monta vaihettahan niitä on , ennen kuin tämä loppuu? Maapalloa rasittaa ilmastonmuutos, tulvat, kuivuus, kuumuus ja metsäpalot aiheuttavat tuhoa myös ja ylikansoittuminen on myös rasite. 

Nyt on taas tulosjulkistusten aika. Nordeallahan oli hyvä tulos. Uusi verotuspäätös tuli ja  veromäärä keveni lähes kokonaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti