perjantai 2. heinäkuuta 2021

Juhannus oli ja meni

 Nyt on taas juhannus vierähtänyt ohi. Tänä vuonna se oli näin vähän myöhemmin kuin joskus. Olimme Sirniössä juhannuksena. Sää oli koko ajan oikein hyvä. Kävimme kerran Posion keskustassa. Siellä oli kaupassa paljon ulkopaikkakuntalaisia. 

Talossa oli kaikki ihan Ok.n Vein sinne ostamani vedenlämmittimen ja se oli tosi kätevä. Koko ajan saatavilla lämmintä vettä siis. Ostin Säästötalosta sellaisen hanallisen vesiastian ja tein siitä suihkun. Ihan kätevä sitä oli käyttää.


Kävimme myös Livon rannalla , mutta vesi oli tosi kylmää, enkä mennyt uimaan. Kuusijärvessä sensijaan oli lämmin vesi ja kävimme uimassa.Koira oli jotenkin riehakkaana ja varasteli koko ajan tavaraa ja kävi järvessä monta kertaa ja sitten ravisteli itsensä toisten päälle. Sitten , kun lähdin ensimmäisenä kahlaamaan järveen, niin se lähti uimaan perään ja ja raapi kynsillään. Se oli hädissään ui siinä vieressä. Sitten muukin menivät uimaan ja koira lähti suojelevasti mukaan. Muutenkin kiva koira, kun vaan sanoi, että odota , kun käydään kaupassa, niin se jäi mielellään odottelemaan pihalle juoksutusnarussa.

Illat meni katsoessa jalkapalloa ja soitin tietenkin viulua. Harjoittelin Bachin Prestoa ja nyt osaan ulkoa ensimmäisen sivun.

Menemme Sirniöön sitten taas runsaan viikon kulutta. Nyt se kylä on ihan kaunis, kun luonnonkukkia on paljon.

Mulla on nyt noin viikon ollut kurkku kipeä. Muuten ei ole flunssainen olo, mutta muuten kurjaa, kun ei oikein voi niellä. 

Korona on taas jonkun verran levinnyt juhannuksen ja jalkapellofanien syystä.

Kävin Motonetissä enne juhannusta ja ostin sieltä eräänlaisen kourutaltan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti