perjantai 1. tammikuuta 2021

Uusi Vuosi

 Nyt on vuosi 2021. Sehän on vain numero. 

Eilen ei tapahtunut mitään erikoista. Illalla oli taas se rakettien paukuttelu ja ruudin käry tuli ikkunasta sisään. Koira pelkäsi paukutusta. Se oli niin peloissaan , että mitkään herkut eivät maistuneet sille. 

Korjasin eilen illalla uutta viuluani. Ihmettelin, että miksi A-kieli särisee. Hioin otelautaa ja  korotin tallaa , mutta mikään ei auttanut. Ajattelin, että ei tällä viululla sitten tee mitään , jos särinä jatkuu. Avasin sitten takakannen ja huomasin , että bassopalkki on väärällä puolella ja liian keskellä.Se on sellainen kardinaalivirhe. Sitten vaan irroitin sen bassopalkin ja liimasin oikealle puolelle. Jonkin ajan kuluttua liimasin kannen kiinni ja sitten särinä lakkasi. Liimausten pitää antaa nyt kuivua kunnolla. Palkki ei saa olla minkään kielen alapuolella ilmeisesti. Ottamissani viulunteko kuvissa palkki on väärässä paikassa, mutta en kerro kenellekään . Voisihan ne kuvat vielä kääntää peilikuviksi  ja niin teenkin , kunhan ehdin.

Oulussa on koronatartunnat ovat lisääntyneet ja  mitenkähän sitten tanssitunneille käy ? Tällä menolla ei varmaan niitä esityksiä voida järjestää keväällä.

Nyt viimepäivinä on satanut paljon lunta. Olisimme meneet tänään luistelemaan, mutta lunta satoi koko ajan, joten mennään sitten huomenna. 

Paistoin tänään kalkkunan. Kalkkunan liha on kyllä mielestäni aika mautonta. Paloittelin sen ja nyt sitä on aika paljon jääkaapissa kelmun alla. Sitä voisi syödä majoneesin ja paahtoleivän kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti