lauantai 9. tammikuuta 2021

Lauantai

 Tänään on siis lauantai. Vuodenvaihteen aikana menee aina päivistänsä sekaisin.  Eilen ei tapahtunut mitään erityistä. Soitin tietysti viulua.  Nyt en palaa enää tehdasmaisesti tehtyihin viuluihin. Tuolla uudella viululla on niin helppo soittaa. Taas mennään astetta paremmalle soitettavuudessa ja äänenlaadussa.  Mullehan on tullut jo ne uudet viulunrakennuspuut ja en malttanut olla aloittamatta työstää niitä. 

Irlantilainen kansanmusiikki on niin melodista ja iloistakin. Katsotaan nyt sitten paljonko niitä huvittaa taltioida. Kun katsoin Youtubesta , niin ihan hyvilläkin esityksillä on vain vähän katsoajia. Ehkä se irlantilaismusiikki ei sitten oikein uppoa. Jos teen uuden viulun, niin siitä ei tule niin palapelimäinen kuin aiemmasta. Mun perheenjäsenistä saisi hyvän bändin, kun on kaksi viulistia ja yksi hyvä kitaristi ja toiset ovat kohta hyviä kitaristeja. Sitten kaikki ovat vielä laulajia. Voisi soittaa vaikka irlantilaisbiisejä. Niin , ja onhan mulla omiakin sävellyksiä. Soitan sitten välillä klassistakin .

Tänään piti mennä luistelemaan, mutta huomenna varmasti menen. 

Korona vissiinkin leviää tuolla jossain kaupungilla. Kun menen  kauppaan , niin käytän aina maskia. Maskin käyttö on nyt iskostunut kansalaisiin. 

Nyt on pakkasta jotain 15 astetta.

Balettitunnit ovat nyt tauolla ainakin 18.1. asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti