torstai 7. tammikuuta 2021

Ihmeellisiä tapahtumia

 Nyt on taas noin viikko vierähtänyt.  Viikonloppu oli aika hiljaiseloa. Olemme käyneet luistelemassa. Nyt on sää vähän lauhtunut. Luistelukentällä on aina hyvä tunnelma. Tänään olin luistlemassa Riinan , Jaakon ja Raimon kanssa. Riina on tosi hyvä luistelemaan. Hän luistelee nopeasti.

Olen soittanut irlantilaisia biisejä. Uudella viululla on hyvä soittaa. Kävimme F-musiikissa toissa päivänä. Ostin viuluun kiinnitettävän virittimen. Olen yleensä virittänyt kännykkäsovelluksella.  Kuuntelin Youtubesta kolme vuotta sitten taltioimiani irlantilaisbiisejä ja ne kuulostavat yllättävän hyviltä. Aion perehtyä Turlough O`Carolanin musiikkiin. 

Tilasin Skate Shopista käytetyt Coronation Ace terät, jotka ovat vähän pidemmät kuin aiemmat. 

Nyt on taas maailmalla tapahtunut ihmeellisyyksiä. USA:ssa on ollut Washingtonissa senaatissa mielenosoitus, jossa on kuollut neljä henkilöä. Mielenosoittajat olivat Trumpin kannattajia.

Pörssi on taas mennyt vuoristorataa.  Olen aikaisemmin myynyt Nordeat sen jälkeen, kun EKP päätti, että pankit ei saa maksaa osinkoa  ennen syksyä. Silloin kurssi lähti laskemaan.

Pitää jostain ottaa selvää, että alkaako balettitunnit lähiaikoina.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti