keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Myrskyää

Nyt on todella syksyistä. Vettä sataa kaatamalla. Viikonloppuna oli aika hyvä sää. Kävimme sunnuntaina pienellä pyöräretkellä ( 10 km )

Maanantaina oli balettia, ja tunti tuntui vähän  raskaalta, koska se edellisen päivän pyörälenkki vaikutti vielä.  Tänään keskiviikkona oli balettia ja tunti tuntui kevyemmältä , kun tiistaina oli lepopäivä. Ryhmään on tullut uusia jäseniä. 

Nyt on luvattu myrskyä huomiseksi. Tähän meidän talon kohdalle ei yleensä myrsky ylety. Riina alkoi puhua, että muistanko, kun hän oli neljännellä luokalla ja sähköt meni poikki myrskyn takia. Sitten muistin, että niin taisi olla ja otin videokuvaa niistä kynttilän valoista. 

Nyt huomasin , että naapurin postilaatikossa ei ole enää nimeä. Ne oli jo vanhoja, kun me muutettiin tähän noin 20 v sitten.  Yleensä heillä oli kasvimaata ym., mutta viime viime ja tänä kesänä ei ollut mitään. Mies on posiolainen. Onkohan ne vielä hengissä ? Siltä se kyllä vaikutti, että ne haluaa asua omassa talossaan niin kauan kuin voi. Melko lohdutonta tuo elämän kiertokulku. 

Olen keventänyt viulua. Löysin Kärkkäiseltä sellaisen kaiverruspuukon ja sillä vuoleminen sujui paremmin. Takakansi oli jotain niin kovaa puuta, että tavallisen puukko ei siihen pystynyt. Olen myös jo liimannut sen viulun kasaan. Jos kielet tulevat huomenna , niin voin jo huomenna testata sitä viulua. Todella jännittävää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti