perjantai 18. syyskuuta 2020

Tuulista

 Luulin , että myrsky tulee torstaiksi, mutta eilen oli ihan hyvä sää. Eilen asensin kieliä viuluun ja kaula irtosi. Liitoksessa oli liian paljon liimaa ja se ei ollut kuivunut kunnolla. Ihmettelinkin, että miksi viulun ääni oli niin suttuinen. Sitten liimasin sauman uudestaan ja asensin kielet uudelleen ja viulussa oli hyvä ääni. Tilasin joskus 2010 Englannista vanhan viulun ja se kuulosti kanssa suttuiselta ja heitin sen roskiin, koska en ollut vielä silloin tutustunut soitinten liimauksiin. Se oli veistetty käsin, koska siinä näkyi vielä veiston jäljet. No , se on Olutta ja Menyttä, vaikka olikin antiikki viulu. Liimasin sitä viulua pikaliimalla ja pakkeloin jollain Blastik-Baddingilla.

Nyt on tuullut voimakkaasti. Kävimme illalla Pateniemen rannassa pyörälenkillä. Siellä on rakenteilla omakotitaloja merenrantatonteilla. Tontitkin maksaa 300000 E. Tuuli niin kovaa , ettei melkein nyt tarvinnut polkea myötätuuleen. Mietin vaan, että minne sitä sitten lomalle menee, jos asuu jo valmiiksi tuollaisella beachilla. Pateniemessä on vielä virallinen uima-ranta siinä tonttien vieressä. Kävimme siellä aikoinaan uimassa, kun siellä oli vielä se saastunut maa-alue, joka on nyt putsattu.

Nyt on sitten myynnissä tuo viereinen talo. Se on kyllä mielenkiintoinen kohde,ei mikään ihan tavallinen, koska on vielä pulpettikatto. Sunnuntaina on esittely. Hiivimme iltapäivällä naapuritontin pihalle ja kyllä sieltä näkee selvästi meidän puolelle. Kyllä näin sen pariskunnan autolla liikkeellä. Omenat oli vielä puissa, vaikka talo oli muuten tyhjä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti