torstai 14. toukokuuta 2020

Sää aurinkoinen

Tänään ja eilen on ollut aurinkoista. Kävin eilen Bauhausissa ostamassa puristimia ja sellakkaa. Eilen oli takapakkia viulun kokoamisessa. Kansi vähän halkesi,  kun taltalla tein siihen koloa.Tein sitten paikat sisäpuolelle ja luuliimalla saumat yhteen. Korjaukset eivät sinänsä haittaa. Ei niitä edes huomaa. Nuo osathan on joku robotti höylännyt alunperin. Oli väsyttävää käydä tuolla Bauhausissa . Ilmapiiri ja musiikki on tahallaan niin masentavaa, että ostaisit jotain.

Viuluun piti vasaralla hakata kiinni sellaiset alumiinilistat. Halvoissa viuluissa ne reunakoristeet ovat piirretty siihen viuluun. Siinä setissä oli vain kaksi listaa, joten ne ei riittäneet kokonaan. Yleensä niitä listoja on neljä  niissä pakkauksissa. Kiinnitin sitten , mitä löysin, en rupea tilaamaan sitä nauhaa , vaikka sitä olisi myytävänä erikseen. Viulun rakennussarja on Saksasta tilattu.

Milloinhan sitä sinne Sirniöön menisi ? Se paikka on mulle tavallaaan rasite. Se on niin ahtaasti siinä keskellä kylää. Parin päivän kuluttua tuntuu, että seinät kaatuu päälle. Varmaan sitten , jos en menisi sinne, niin miettisin, että pitäisikö siellä olla. Sähkömaksua menee 70 E kuukaudessa pelkkään siirtomaksuun. Vakuutukset maksaa. Kiinteistöveron maksan, joka hökkelistä. Kiinteistöverosta ei pääse eroon ennenkuin rakennuksen purkaa. Olen tuossa yrittänyt saada jotain firmaa tekemään lisäikkunaa, että näköala olisi parempi , mutta ne ovat olleet varattuja. Auttaako se sekkää ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti