tiistai 5. toukokuuta 2020

Poikkeustila 49. päivä--korona leviää

On vierähtänyt noin viikko , kun olen kirjoittanut tänne. Vappu meni tuossa aikalailla hiljaisissa merkeissä. Mr A. kävi täällä vapun päivänä. Jaakko on käynyt täällä melkein joka päivä ja Jenni on ollut mukana kaksi kertaa. He olivat viimeksi täällä tänään. Aki kävi täällä eilen.

Teimme Riinan kanssa Youtubeen videon, Ode to Joy ( Beethoven ). Olemme perustaneet viulu duon : Duo Paratiisilinnut. Meillä stemmaa tosi hyvin yhteen ja yhdessä soittaminen on yhteistyötä parhaimmillaan. Havaitsin, että yhdessä soittaminen on ihan oma maailmansa. Aiomme soittaa muitakin kappaleita yhdessä.  Siinä viulusssa, jonka tilasin viime kesänä, on sellainen tumma ääni , ja se sopii hyvin säestämiseen.  Sen ääni sopii hyvin omaan viuluuni. Hioin siitä vanhasta viulusta hieman otelautaa, koska otelauta ei ollut aivan suora ja kielet jäivät korkealle. Jos tallaa madalsi , niin kielet osuivat otelautaan. Otelauta muuttui sellaiseksi vaaleammaksi ja se kai sitten on ruusupuuta.


Eilen oli taas koiran kanssa melkoinen spektaakkeli tuolla metsässä. Koira oli irti ja pinkaisi taas jonnekin. Sellainen naaras fasaani lähti rääkkyen lentoon. Koira juoksi sen perään  ja säntäsi taas eri suuntaan ja uros fasaani lähti lentoon . Sen kaulus erottui selvästi.  Milou oli varmaan metsällä hyvä kaiottamassa lintuja lentoon.  Se ei varmaankaan noutaisi sitä lintua , vaan ne pitäisi itse etsiä maastosta. Muppe oli taas sellainen koira , että se etsi vaikka tennispallon jostain ryteiköstä.

Eipä sitä ihmeempiä sitten. Koronasta on tullut melkein uutta normaalia. Vähän vaarallista.  Nyt kuitenkin sallitaan jo viidenkymmenen henkilön tapaamiset.


koronatilanne: kuollut 255174, Suomessa on kuollut 250.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti