keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Poikkeustila --15.päivä

Tänään en ole tehnyt mitään erikoista verrattuna edellisiin päiviin. Olen soittanut viulua ja käynyt ulkona.  Harjoittelin tuossa Bach:n 1006:tta. Se ei ole muuten vaikea, mutta soitetaan nopeasti . Ei ole pariääniä. Pariäänet sujuu kyllä jo aika hyvin. Pariäänissähän voi käyttää etu- ja keskisormea, siirtää vaan asemaa.   Telemannin Fantasia 2 menee jo aika hyvin.

Jaakko kävi täällä. 

Harjoittelin Riinan kanssa tänään niitä balettikoulun videoita. Liikkeet oli neuvottu hyvin tarkkaan ja kun ne teki sitten ohjeen mukaan, niin ne tuntui kyllä kropassa. Ihan vatsalihaksissa tuntuu nyt.

Koronavirus leviää maailmalla. Kohta on miljoona tartuntaa. USA:ssa voi kuolla 200000 henkilöä. Suomessa ei ole kuollut tämän vuorokauden aikana yhtään . Täällä on poikkeustoimilla saatu taudin leviämistä hidastettua.  Ruotsissa on kuollut yli 200. Siellä ei ole niin tiukat turvatoimet. Kouluja ei ole suljettu siellä. Ruotsissa on ilmeisesti , että talous ensin. Muutenkinhan se pitää alkaa miettimään, että jos on riittävän vanha ja ei todennäköisesti toivu , niin ei aleta hoitamaankaan. Monella on hoitotestamentti. Mullakin se on. 

Kaikenlaista sitä ihmiskuntaa on nyt ruvennut vaivaamaan. Ihmiskunta on ollut liian itsekäs.


koronavirus: kuolleita 44500.  Milloin on 100000. Luulen, että 8.4.2020.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti