torstai 9. huhtikuuta 2020

Poikkeustila 23.päivä--Farssi

Tänään on ollut lämmin sää.

Tänään ei ole tapahtunut mitään poikkeavampaa kuin poikkeustilan aikana yleensä.  Olen käynyt kaksi kertaa koiran kanssa lenkillä. Milou lähti taas fasaanin perään, mutta ei se saa niitä kiinni. Fasaani rääkäisyt kuuluvat tänne sisälle asti.

Kävin tänään S-marketissa. Tuntu kyllä oudolta tämä elämä nyt , että pitää tuolla tavalla varoa sitä koronavirusta. Tuntuu kuin kaikki ympäristö olisi jotenkin saastunut siitä viruksesta. Kuinka kauanhan menee  siihen , että tottuu ympäristöön, kun poikkeustila on ohi.

Luin netistä ja ajattelin itsekin, että jos taudille olisi annettu heti jokin vaarallisemman kuuloinen nimi, niin virusta olisi varmaan varottu enemmän maailmanlaajuisesti. Vaikka, että Espanjantauti on  levinnyt uudestaan tai Sars tai rutto tai joku muu vastaava,niin olisi jo heti säikäyttänyt enemmän.

Suomeen tulleet maskit eivät sitten käyneet sairaalaolosuhteisiin. Koko tilaus oli huijausta. Vielä pitäisimaahan tulla muutama lentokoneellinen lisää maskeja ja voi olla , että nekin ovat huonolaatuisia.

Ei nyt sitten lähdetty pääsiäislomalla sinne Sirniöön.  Vappuna pitää sitten mennä.  Huomenna on yhden pojan muutto uuteen asuntoon.

Aki kävi eilen illalla ja oli menossa jonnekin tekemaan nuotiota ja Jaakko kävi tänään hakemassa halkoja täältä ja oli menossa johonkin tulille myös.

Luulis , että jokainen on sen verra omelutaitoinen, että voi ommella maskeja.

Koronavirustilanne: 94949 kuollut, Suomessa 42.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti