perjantai 13. syyskuuta 2019

Pieniä projekteja

Keskiviikkona oli balettia . Sarjat eivät tunnu liian raskailta. Riinakin meni torsstaina balettitunnille ja aikoo mielellään jatkaa. Kuntosalikausikortit voisi sanoa irti , kun siellä  ei kerta kaikkiaan kerkeä eikä huvita käydä.  Enkä jaksakaan, kyllä tuossa baletissa on ihan tarpeeksi liikuntaa.
Olen tällä viikolla maalannut vähän täällä ja sitten raaputtanut kylpyhuoneen kaapelia.
Ostin eilen uuden pesukoneen , kun entinen meni rikki. Ostin kaikkein halvimman koneen , joka oli Gigantissa Matsui , vain 147 E. Riina kävi  samalla balettitunnilla. Tykkään tehdä tuollaista pientä pintaremonttia. Tekisin suurempiakin remppoja , jos mulla olisi koulutusta siihen. Katson mielelläni noita remonttiohjelmia. Tylsää vain , kun niistä pudjeteista ei sanota mitään. Sitten pidän myös eläinlääkäriohjelmista, mutta en animal rescue ohjelmasta, en pysty katsomaan mitään rääkättyjä eläimiä,
Lenkkeily Miloun kanssa on ollut ihan kivaa. Olen päästänyt sen metsässä irti  ja se kirmailee maastossa. Jos kutsun sitä jostain , niin sen tassujen töminä kuuluukin eri suunnalta kuin luulin, niin nopeasti se juoksee paikasta toiseen.Yhtenä päivänä menin Kuivasojan rannan polkuja pitkin ja koira kävi ensin uimassa ja lähti sitten juoksemaan sataa. Sitten koira antaa vielä ottaa itsensä kiinni, kun kutsun sitä. Kiva katsoa, kun se koira juoksee lujaa. Milouhan onkin ylösajava lintukoira ja se on aina kaikkien lintujen perässä. Kyllä sai varis kyytiä, kun Milou pinkasi sen perään.
Tänään lähdemme Sirniöön.

Nordea on ollut koko viikon nousussa, kun ostin sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti