torstai 19. huhtikuuta 2018

Waltz No.2

Tänään on ehkä ollut vähän viileäpää kuin eilen. Kuitenkin  nyt on se rapa keli, että koirat on ravassa ja lattiat on ravassa. Pöly ja koiran karvat näkyvät selvästi, kun aurinko paistaa likaisten ikkunoiden läpi.Tätä kestää se aikaa, kun lumet sulaa ja sitten pitää jaksaa siivota piha ja talo.
Riina oli tänään baletissa ja hän sai tietää, mikä on ensi vuoden projektin nimi : se on Prinsessa Ruusunen. Luulin , että sen aiheinen on jo ollut. Sen juonen kyllä yleisö tietää varmasti hyvin ja siinä on hyviä hahmoja.
Harjoittelin tänään viululla sellaista kappaletta kuin Tonerna . Se on kuuluisa kappale ja muistan jostain sävellahjoista laulettuna.  Sitten pengoin netistä Dmitri Shostakovichin Valssi No. 2:n. Se valssi on elokuvassa Eye Wide Shut ,jossa on Tom Cruise. Löysin siihen sellaiset nuotit , jossa on myös pianonuotit, mutta leikkasin ne irti ja liimasin piano-osuudet uudelle paperille.
Vein Jaakon kanssa tänään kuusi asetta poliisille Hiukkavaaraan.  Posion poliisilla on vielä kaksi pyssyä. Niihin kaikkiin pyssyihin on ollu vielä luvat. Jaakko ottaa niistä luvat kahteen pyssyyn, tai se riippuu siitä, mitkä luvat minä maksan.  Mä olen kyllä niin väsynyt koko ruljanssiin, että olin vaan iloinen , kun ne sai vietyä pois tuolta autotallista. Eihän tämä silti ole vielä hetikään ohi, siis tämä kuoleminen. Ajattelin , että en enää pelkää kuolemaa. Kun tarpeeksi väsyttää , niin ei pelkää kuolla, elää tässä hetkessä, niin kauan kuin elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti