sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Loma loppui

Huomenna alkaa taas ns. arki. Mercedeksellä oli hyvä ajaa , Toyota oli sellainen peltinen varustus, mutta voin sanoa hänelle, joka sen ostaa, että on se ihan hyvä auto, ei siinä ollut vikoja yhtään .
Hirvenlihaa on nyt paljon . Voisin tehdä ainakin lihahyytelöä ja sitten niitä käristyksiä. Minun mies, vaikka on savolainen, on oikein mestari tekemään käristyksiä ja tekee kaikki käristykset. Sitten toinen bravuuri on lihamureke. Minä harrastan ruoan laittoa vain sen verran , että pysymme hengissä ja voimme siirtyä tekemään jotain muuta asiaa.  Minun ruoanlaitto on vähän sellaista , että sekoitetaan vähän tuota ja tuota ja lisätään vähän joukkoon taas jotain ja katotaan mitä tulee.
Sirniö sitten jätettiin niin kuin talvikuntoon. Jätin vesiputken lähettyville lämpöpatterin pienelle. Mielestäni sen talon kunto riittää ihan mökkikäyttöön. Lämpöpattereillä kyllä voi lämmittää sen verran , että talossakin tarkenee. Pitää sitten kesällä raivata sitä roinaa pois sieltä. Ostin Säästotalosta sellaista muovi viherkasvimattoa ja ripustimme sen seinälle.
Katotaan sitten taas millaisia tuntemuksia tästä kaikesta seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti