sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kaikenlaista outoa

Tänään on hieman kylmä sää . Kävimme Ideaparkissa. Ostin Turbo-hiivaa, kun tuo omena-viini ei taas käy kunnolla. Se litku on ollut tuossa jo puolitoista kuukautta. Lisäsin siihen nyt kolmannen kerran hiivaa.
Mulle soitettiin eilen , että vene ja verkot on viety talteen.
Istuin tunnin netissä ja löysin säätiedotuksen 17.10. Sirniöön. Se oli ennuste ja siinä oli tuulennopeus 4 m/s. Sitten löysin muutakin tietoa , että tuuli on ollut puuskittaista jopa 15 m/s. Etelä-Lapissa on ollut myrskyvaroitus. Miksihän se veli lähti tuommosella myrskyllä verkolle?  Obduktio tehdään täällä Oulussa keskiviikkona.En jaksa odottaa siihen asti.Siinä selviää paljon. Todella toivon, että siinä on sairauskohtaus.  Outuohan tuo on. Olisikohan lähtenyt verkolle jos Jaakko olisi ollut siellä ? Kaikkea sitä aina mielessä pyörii. Mua aina hirvitti , kun se oli menossa suin päin johonkin jäille tai järveen niitä verkkoja laittamaan ja ilman muuta oli selvää , että pojista joku lähtee. Pelastusliiveistä ei mitään käsitettä., niin kuin ennen vanhaan. Aina jouduin luottamaan hänen taitoihinsa. Yhtenä syksynä Aatos sanoi, ettei lähde jäälle. Sitten minäkin tietysti sanoin , että ei.
Kesälläkin oli hermostuttavaa, kun ne meni sinne hillasuolle. Aki vain poimi niitä hilloja.

Tsekkasin tuossa viululla yhden tutkintokappaleen, ei se mikään vaikea ole.

2 kommenttia:

  1. Varmasti tapahnut pyörii mielessä ja on täysin ymmärrettävää että sitä haluaa saada esiin verhon taakse jääneitä vastauksia. Voimia sinulle!

    VastaaPoista