torstai 14. syyskuuta 2017

Omenaviiniä

Eilen täällä kävi eräs pikkuserkku. Hän toi kaksi sangollista omenia. Ajattelin tehdä omenaviiniä. Tein viinejä noin kymmenen vuotta sitten viimeksi. Viinipulloja on vieläkin paljon , koska en raaski juoda tai antaa niitä poiskaan. Kun pojat sanoo, että haluaa viinipullon, niin mieluimmin annan saman verran fyrkkaa. Vanhin viini on vuodelta 1998. Se on tehty Puolangalla.
Toissa päivänä alkoi viulutunnit tuolla Åströmin rakennuksessa. Nyt alkoi neljäs vuosi tunneilla. Sain  opeteltavakseni osan Röhrin Cavatinasta.  Jos Riinalla menee hyvin, hänkin voi suorittaa I tutkinnon.  Nyt on ollut flunssaa liikkeellä ja Riinakin oli poissa koulusta.
Harjoittelin tänään viululla läksyäni.  Kirjoitin myös tekstiä.
Näytin kesällä ostamaani viulua opettajalle. Sanoin , että nyt toin viuluni ammattilaisen arvioitavaksi. Vien ensi tunnille toisen kesällä ostamani viulun  näytille.
Aatos kävi täällä tänään.
Tänään oli kerrankin mukavia uutisia noin taloudellisessa mielessä. Sain kuulla, että mun ei metsäkaupasta tarvitsekaan maksaa veroa. >Olin ostanut rahastoja ja koko vuoden on jännittänyt, että paljonkohan niitä pitää myydä , että saan veron maksettua,  ei yhtään. Sitten saan vielä veronpalautuksia.
Nämä viikot vierivät tosi nopeasti. Jotenkin tuntuu, kuin nyt eläisin parasta aikaani . Olen tehnyt niin paljon työtä sen , eteen että pääsen nyt tekemään näitä luovia juttuja.  Nuorena siihen ei ollut mahdollisuutta ( ennen kaikkea ei lapsena ollut mahdollista ).
Sää on ollut melko lämmintä nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti