maanantai 11. syyskuuta 2017

Baletissa

Viikonloppuna ei mitään erikoista. Kirjoitin tekstiä ja oli baletissa. Tänään oli baletissa. Siitä baletista on nyt aika vaikea kirjoittaa mitään, kun toistamme niitä baletille ominaisia sarjoja, nyt vain tangolla.  Pidän kyllä siitä ,että tehdään tangolla. Tangosta saa tukea, kun pitää harjoitella tiettyjä lihaksia. Voi niin kuin suunnata voiman paremmin , kun voi ottaa tukea tangosta. Tämän hetkinen opettaja on mieltynyt valssin askeliin.  Uudella opettajalla on sellainen rauhallinen opetustyyli.

Aatos oli täällä lauantaina ja sunnuntaina. Tänään purkitin sen kappaleeni Birds of Paradise. Siihen on helppo tehdä video. Ajattelin ottaa kaksi viuhkaa ja vaikka tehdä jotain tanssikuvio. Rummutus antaa puhtia liikkeeseen.

Puut ovat jo osittain kellastuneet. Nyt on aivan selvästi syksy.

Akilla on alkanut abi-vuosi. Kirjoitin kaksi vuotta blogissani , että abi-vuosi on nopeasti käsillä ja niin myös kävi taas . Akilla oli tänään englannin kuuntelu.
Kun ajattelen omia tekemisiäni ,niin iskee paniikki, että en kerkiä tehdä haluamiani projekteja elämässäni. Olen tuhlannut aikaa turhuuksiin Mutta jos kuolen ,niin sitten en toisaalta voi surrakaan mitään. Haluaisin tedä kirjan ja musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti