keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Kaunis sää jatkuu

Tänään on ollut  oikein hyvä sää.  Riina on tällä viikolla Limingantullin Prismassa harjoittelemassa. Vien hänet aamulla yhdeksäksi ja haen KLo 13.
Eilen laitoin keittiön kaappeihin sellaista tarrarullaa . Ostin sen rullan Lidlistä. Kaapeista tuli kuin uudet, tosin paljon halvemmalla kuin viimeksi.
Olen kirjoittanut joka päivä . Nyt tekstiä on 5000 sanaa. Sekin voi auttaa , että olen kirjoitellut vuosikaudet blogiin, joten kirjoittaminen on helppoa. Koulussa oli aina niin typerät aiheet, mutta nyt voi kirjoittaa , mitä haluaa.
Nyt , kun olen kirjoittanut tuota isäni sanelemaa tekstiä, voin todeta , että kirjailija on siinäkin ja mitä vielä,muusikko myös. Yhdessä kasetissa hän sanoo , että oppi kymmenvuotiaana soittamaan kannelta ja muutkin sisarukset oppi.  Sitten hän sanoi , että hänen isänsä oli maakunnan paras viulunsoittaja , mutta se viulu piti tosiaan särkeä, etteivät lapset sitä synnin kapinetta ottaisi haltuunsa.He olisivat kaikki muuten opetelleet sillä viululla soittamaan.  No, kanteleella voi sitten soittaa virsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti