lauantai 11. maaliskuuta 2017

Lomalla

Pikku loma jatkuu nyt täällä Oulussa. Ihan hyvä oli siellä Kontiossa olla. Ihan kuin olisi ollut jossain lomamökissä. Sehän on paljon modernimpi kuin itse talo. Pääsimme sitten sinne taloonkin. Aamupäivällä perjantaina kävimme Posion keskustassa. Ostimme vähän ruokaa. Ostin myös Säästö-Talosta pienen leikkuulaudan ja pari meikkilaukkua. Ne olivat  tosi kauniit. Toisen Riinalle ja toisen itselle. Siellä kaupassa on sellaisia jänniä tavaroita , joita en ole muualla nähnyt. Ostin myös  30 litraa halkoja.Meillä halkoja on, mutta ne oli kinoksen takana. Mullahan oli siellä jo Lidlistä sellainen kahden levyn keittolevy. Leivänpaahdin , kahvin- ja vedenkeitin haettiin talosta vielä.
Kun tulimme Posiolta, niin ripustimme , ne kuivalihat siihen Lidlin katiskoon siellä mökissä ja nostimme ulos kuivamaan.
Sitten lämmitimme saunaa siellä talossa ja keitimme kattiloilla pesuvettä. Pumppuhan siellä talossa toimii. Mulla oli vielä Biltemasta ostettu USB-johdolla ladattava suihku. Saunassa oli niin höyryä kuin turkkilaisessa saunassa ikään. Itse talo oli varmaan 0-asteinen  ja iho höyrysi jännästi.
Hyvinhän siellä pärjäili. Biltema-WC oli pikku eteisessä,niin ihan hyvät olosuhteet senkin puoleen. Kun tulimme Ouluun , ostin vielä Lidlistä sellaisen miniuunin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti