keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Aurinkoista

Eilen oli viulutunti ja soitin asteikkoja. Tarkemmin sanottuja a-molli ja e-molli asteikkoa. Viulu on siitä vaikea soitin , että siinä ei ole tiettyä kohtaa ilmoitettu, josta äänen saa aikaiseksi. Opettaja sanoi, että pianoa osaa soittaa melkein kuka vaan , mutta viulua vain harvat. Niin kai se sitten on. Kuulun sitten tuohon vähemmistöön.
Menin sitten kuoroon. Väsytti kyllä jo niin, kun pitää nousta portaat kolmanteen kerrokseen. Nuoremmatkin valittaa niistä portaista. Vasta nyt alkaa jotenkin se väsymys hellittää.
Kävin Akin kanssa koiria ulkoiluttamassa. Tänään ehkä ompelen sen balettihameen. Moppasin koko talon. Hyvä, että olen keksinyt nopean ja helpon tavan siivota, oranssi Sini-moppiliina. Ennen piti miettiä, että voi kauhea pitäisi siivota, mutta nyt se ei ole mikään niin vaivannäkö. Ennen kerättiin ensin suurimmat roskat , toisella kerralla imurointi ja kolmannella kerralla jotain luuttuamista. Sinillä yhdessä hujauksessa kaikki sama. Aikaisemmin oli vielä mattoja , mutta nyt ei ole koirien takia mitään mattoja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti