lauantai 7. marraskuuta 2015

Baletissa

Tänään en mennyt Jazz-tanssiin, vaan kävin kotona tuntien välillä. Jotenkin tuntui, että nyt ei jaksa kolmea tuntia peräkkäin tanssia. Jotenkin , vaikka jaksaiskin , niin en ole voinut hyvin keskittyä kaikkien kolmen tunnin aikana. Kärkitossutunnit on menny tavallaan melko tehottomiksi väsyneenä..Kaatumisriski lisääntyy. Voi olla , etten sitten keväällä mene siihen Jazziin. Nyt oli jotenkin kivempi sitten kärkitossutunnilla, mutta kuitenkin jänteessä tuntui jotain pientä vammaa.  Pikee alkaa siitä jo sujua , kohta pääsen suoralle polvelle.
Ensimmäisellä tunnilla harjoittelimme koreografiaa.
Opettajamme sanoi, että keskitasoryhmä saavuttaa meitä. Sen uskonkin , kun olen ollut noilla kesäkursseilla, niin olen nähnyt, että nykyinen keskitasoryhmä on aika hyvä. Mua kuitenkin ihmetyttää, miten vähän porukkaa on kärkitossutunnilla. Riinakin oli baletissa ja tosi innoissaan tuli mulle selittämään , että he ovat "pimeä". Siis se pimeä , joka laskeutuu Tuhkimossa kello 24.00. Mustat tutut tulee olemaan päällä.
 No, mitäs sitä yksityiselämässä sitten. Jouduin aloittamaan sen verenpainelääkkeen. Aiheuttaakohan se vähän alussa väsymystä? Verenpaine on kyllä laskenut.
Aatos lähtee huomenna  viikoksi Helsinkiin Auroran sairaalaan psykiatrian harjoitusjaksolle. He menevät sinne lentokoneella ja asuvat Omena- hotellissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti