perjantai 7. marraskuuta 2014

Dear Diary

Nyt on ollut neljä päivää pakkasta , yli kymmenen astetta  joka päivä on ollut. Tiistaina oli Riinalla viulutunti. Riinalla menee se viulunsoitto tosi mukavasti. Eihän ne kappaleet mitään vaikeita ole, mutta kitenkin.Kuulostaa hyvältä , kun Riina soittaa ja opettaja säestää toisella viululla. Opettaja sanoi sitten , että Riinalla tulee viulusta hyvä ääni ( ei rahinoita ) ja sitten kysyin , että entä mulla , niin hän sanoi, että mulla myös , ei ole omena kauas puusta pudonnut. Samaahan voi sanoa hänestä, joka voisi olla tyttäreni, on niin nuori. Isä soittaa kaupuginorkesterissa selloa ja äiti opettaa kansalaisopistossa pianonsoittoa.
Mulla oli sitten torstaina viulutunti ja opettajani meinas hermostua, kun se yks kieli ei pysy vireessä. Harjoittelimme vielä sitä Bachin Airia  ja sain sen vielä läksyksi. Sitten vielä soitin Wohlwartin ensimmäistä etydiä. Laitoin sitten liimaa siihen yhteen tappiin ja nyt siinä on pysynyt paremmin vire. Itseasiassa odottelemmekin uutta viulua, koska huusin Ebaysta  käytetyn Höfnerin viulun hintaan 230 E ( viulu , kotelo, jousi , tulli, postimaksu ). Dollarihan on nyt halpaa. Aion harjoitella metronomin kanssa.
En kestä olla tässä talossa, kun täällä on niin kuiva ilma ja ilmankostuttaja on hävinnyt. Keitin vettä , että tilis vähän höyryä, mutta pitää vissiin lähteä ostamaan taas se ilmankostutin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti