lauantai 22. marraskuuta 2014

Dear Diary

Viuluni Karl Höfner saapui eilen.  Ihan uuden näköinen viulu ja hyvä viulu onkin. Toisessakin viulussa on kyllä hyvä ääni, mutta kyllä tällä uudella on parempi soittaa. Kuinka hyvinhän sitä osaa soittaa sitten viiden vuoden kuluttua ? Kävin eilen Ideaparkissa kampaajalla. Istuin puolitoista tuntia hemmoteltavana. Otin hiusten tyvivärjäyksen, ripsi- ja kulmakarvavärjäyksen. Ei mulla paljoa poikkea oma väri. Kun odottelin siinä värin vaikutusta, niin ne tarjos kahvin ja sitten vielä lähtiessä annettiin asiakkaille lapaset. Voi sanoa, että todella hyvä palvelu.
Tänään oli balettia , Annin tunti. Harjoittelimme esilaisia hyppyjä. Sitten myös kahdenlaista piruettia harjoittelimme. Sitten sitä koreografiaa harjoittelimme. Olen melko sekaisin vielä siinä koreografiassa, se muuttuu koko ajan. Sitten musta tuntuu, että se on lyhyempi kuin viime keväänä
Ihana , kun Riina aloitti tuon viuluharrastuksen. Voin loppuikänäni soittaa viulua. Osaan soittaa ainakin sen verran , että pystyn harjoittelemaan.  Pianolla olen soittanut ensin niitä viuluetydejä , mutta heti alkaa tuntumaan ranteessa. Baletti on edelleen tärkeä harrastus, koska siinä pysyy kunnossa ja se on myös taiteellista. Kärjillä olen tepastellu melkein joka päivä  ja yhden kierroksen piruetti menee vasemmalle.
Jännää, että Riina alkoi soittaa viulua, voiskohan siitä tulla ammatti. Jokin keskiasteenkoulutus hänelle tulee, ei näillä näkymin korkeakouluihin.

https://www.youtube.com/watch?v=jAL4YIh1b4c&list=UULW96CSZNcmX_qjWCgPGMLQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti