lauantai 29. marraskuuta 2014

Dear Diary

Sää on edelleen syksyinen. Kokeilin tuossa viululla sitä konserton alkua ja siinä on sellaista lirkutusta. Ihmettelin että , miten ehtii kahta sormea liikuttaa , niin nopeasti, mutta sitten hoksasin , että toinen sormi on paikallaan ja toista väpätettään, kuulostaa ihan linnunlaulualta. Se kai on sitä asemasoittoa sitten. Sitten kai mä  saan soitettua sen konserton , kun sama kuvio toistuu koko ajan.   Jotenkin pidän tuosta barokkimusiikista.




       .https://www.youtube.com/watch?v=J6b7WH9Le-E

https://www.youtube.com/watch?v=QPba-i26YNA


Tänään oli Annin balettitunti. Teimme sarjoja, hyppyjä ja pyörähdyksiä. Erityisesti jäi mieleen kolme glissard + asemble. Mikä pakkomielle mulla tästä on, tämä jää jotenkin pyörimään päähän. Teimme myös piruettisarjaa : 2 askelpiruettia+ 2 pikeepiruettia + pyrähdyksiä + arabesque . Viime keväänä tehtiin samaa ja nyt meni sujuvammin piruetista toiseen. Jotenkin huomasin, että tasapaino yhdellä jalalla sujuu paremmin. Tänään ei harjoiteltu koreografiaa.
Sää on syksyinen ja pimeä. Jotenkin olen ollut silmät ristissä koko päivän. Olen ajatellut tuota kärkitossukurssia, että jaksankohan sinne mennä ollenkaan, kun voin muutenkin harjoitella ja maanantain tunnilla on 15 min kärkitossuilla tanssimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti