tiistai 3. kesäkuuta 2014

Elämän pirtaa

Sää on nyt lämmin täällä Oulussa , mutta ei ihan helteinen. Aki lähti eilen rippikoululeirille Rokualle. Poika sanoi, että toivottavasti tästä tulee yhtä ikimuistoinen, niin kuin kaikki muutkin aina sanoo. Mukavasti suhtautuu mun ajattelija poika. Mullakin oli ikimuistoinen leiri Posion Lapiosalmessa. Leiri tais olla peräti kaksi viikkoa ja lämmintä vettä ei tullut koko aikana. Eräs tyttö pesi jääkylmällä vedellä hiuksensa joka ilta. Vielä on Kodak Instamatik Sensor neliönmuotoiset kuvat tallella sieltä.
Aatos meni eilen töihin Kemiin patologian osastolle. Hän käy täältä meiltä pitäen siellä töissä. Tänään on kuulemma ruumiinavaus. Vähä mua kammottaa, kun se tulee sieltä kalmanhajuineen. En olisi arvannut , että heti toisena päivänä . Eilen heitin ihan voiko sanoa vitsinä , että oliko ruumiita ja jo nyt on. Jos sitä kaikkeen tottuu, mutta vähän epätavallista on. Luulen, että laihdun väkisinkin tässä kuussa.
Nyt on sitten uima-altaaseen asennettu kaikki mahdolliset härpäkkeet. Prismassa oli vihdoinkin myynnissä uima-altaan lämmittäjä. Jengillä hyytyy kyllä heti uimisinto , jos ei ole lämmitystä. Onhan noita allashärpäkkeitä ollu jo kymmenen vuotta Suomessa myynnissä, mutta tärkein on puuttunu nimittäin altaanlämmitin. Ostin myös suodatinpumpun ja viimeviikolla Bauhausista sellaisen patterikäyttöisen allasimurin. Imuroi tosi hyvin, paremmin kuin sellainen, johon kiinnitetään vesiletku.
Ostin myös vähän kukkia. Pitää yrittää istuttaa ne siten, ettei Muppe pureksi niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti