keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Dear Diary

Kävin tänään aikaisin verikokeessa. Pari päivää on ollut sellainen henkisesti raskas olotila , mutta ei nyt enää niin.  Sää on tosi kylmä  vuodenaikaan nähden. Juhannuskin tulee olemaan melko viileä. Koira pitää käyttää sitten eläinlääkärissä tuon korvatulehduksen takia. Nuo koiran korvat on melkonen riesa kesäisin, kun  se koira on sellainen luppakorva. Sitten sen koiran hoito on vaikeaa, kun se ei tietenkään anna laittaa lääkettä korviinsa.
Katselin eilen sen järjestelmäkameran ohjekirjaa  ja on siinä paljon asiaa. Kuitenkin aion opetella käyttämään sitä kameraa.



No,niin Mupella on tosi ärhäkkä tulehdus korvissa. Sai hiiva- ja bakteeritulehduslääkkeet tabletteina , kolmen viikon kuuri. Siis, tästä päivästä alkaa koiran korvatulehduksen hoito. Sitten kysyin vielä siitä painosta. Punnitsimme , niin koira oli laihtunut puoli kiloa. Ihan hyvin kahdessa viikossa. Nyt tuo eläinlääkäri sanoi, että koiramme on niin vankkarakenteinen, että  40 kg on normaalipaino sille. Jo mä vähän ihmettelin , että miten tuosta ottaa 5 kg pois, elikä 1,5 kilon laihdutus on koirallemme tarpeen.
Sitten tutustuin tuohon järkkäriin. Ei se nyt mikään niin vaikea ole. Voi sillä kuvata automaattisestikin, mutta aion kuvata  omilla säädöillä. Sitten siinä kamerassa on vielä kuvan muokkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti