sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Rasvatyyni

  Rasvatyyni. Livojärvi 31.5.2014















Livojärvi, Posio 31.5.2014










Perjantaina menimme Sirniöön.  Lapset eivät sitten menneet kevätjuhliin. Velipoika oli
 jo siellä. Kävimme lauantaina Posion keskustassa. Kävimme Pentikillä , josta ostin pari lautasta. Kerään nyt sitä tiettyä sarjaa.  Se sarja on sellainen kermanvärinen .Se on jokin Pentikin vanhempi sarja,jostain 90-luvulta ja se sopii hyvin meidän keittiöön. Samalla matkalla nappasimme sitten nämä upeat kuvat. Livojärvi oli kerrankin tyyni, niin peilityyni , että näkee pohjaan , koska vesi on niin kirkas. Sirniössähän järvet on niin ruskeita, ettei pohjaa näe.
Aki ja velipoika hakivat lauantaina Pärjästä meidän pienen lasikuituveneen . Siellä on meilläkin jonkun verran maata. Se Pärjä on ollut aikoinaan sellainen luonnon laidun ja suosittu vesilinnun metsästys paikka nykyäänkin. Kävimme Unilammella kokeilemassa sitä venettä.
Riina oli käynyt koulun kanssa Oulussa dinosaurus näyttelyssä ja sitten katsottiinkin Jurasik parkkeja ainakin pari elokuvaa. Muistan, kun katsoin sen Jurasik Park I:n  itse elokuvateatterissa -93. Silloinhan alkoi se dinosaurusbuumi  taas kerran. Sää oli melko sateinen ja harmaa . Oli ihan virkistävää käydä matkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti