keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Dear Diary

Sää on ollut tänään aurinkoinen ja hieman lämpimämpi.Mieheni on ollut tämän viikon lomalla. Isot pojat ovat olleet myös täällä. Jaakko on ruotsin kurssilla. Maitoa kuluu aivan älyttömästi.mua alkoi jo vähän hermostuttaa , kun aioimme tyhjentää autotallia ja pojat ei oikein liikkunu siihen suuntaan. Sitten  ne keksi , että lähetään salille. Sanoin , että sinnekö sitten lähdetään, kun rojua vois kantaa autotallista. Se homma kuihtui kuitenkin , kun ei nyt voida käyttää peräkärryä, kun ei ole vetokoukkua. Tähän asti on ollut sellainen auto, jossa on vetokoukku. Yhden WW Touranillisen R. vei sinne ja sekin 8 E. Siivousta on lykätty kohta viikolla. Mitä enemmän porukkaa, sitä vähemmän työt sujuu, kun se on sellaista pallottelua, että etkö sinä ja sinä voi.
Me lähetään kuitenkin Sirniöön viikonloppuna. Todistukset lähetetään postissa. Pitää jo välillä päästä käymään tuulettumassa. Tietenkin pikkulapsilla on aina se kitinä, ettei lähetä, mutta pakkohan se on lähteä, kun me lähetään. Aki menee sitten ensi viikolla rippileirille.
Olen tehnyt jakkuani ja kyllä siinä on ollut väkertämistä, kun se kangas on sellaista leparemaista villakangasta, että heti näkyy kaikki virheet. Olen sen kuitenkin nyt tehnyt, mutta suihkutin siihen liikaa tärkkiä. Panin sen nyt sitten pyykkikoneeseen villaohjelmalle. Kankaan olen kastellut jo aikaisemmin. Ensin se oli pehmeä päällä kuin tuulitakki, mutta sitä tärkkiä tuli liikaa. Sitten kun ompelin sitä vuoria , niin aina vuori kiristi tai roikkui jostain, purin ja ompelin. Tänään on vielä balettia. t. Cat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti