maanantai 19. toukokuuta 2014

Samaan aikaan täällä ja toisaalla

Kävimme Savonlinnassa ja Sulkavalla. Lähdimme perjantai-iltana ja yövyimme Seurahuoneella. Seuraavana päivänä ajoimme takaisin. Tuntui tosi rasittavalta lähteä sinne. Nyt on tosi nostalginen olo, koska olen kuitenkin  asunut siellä vähän aikaa ja käynytkin siellä aika paljon. Olinhan silloin nuori , vaikka luulin olevani jo " vanha " ja viisas. Siellä on ihan eri tunnelma kuin täällä Oulussa. Savonlinna on aika eksoottinen paikka , pieniä laivoja laiturissa ja Olavinlinna ym, niin ja Sulkava myös on eksoottinen paikka.


 Savonlinnassa puolenyön aikaan


 Sulkavan kirkko , rakennettu 1822


Sitten , kun ajoimme pois puolen yön aikaan, aloin katsella kirkkoja , joita  näkyi tien varressa. Kyllä Suomessa on paljon kirkkoja. Kerran olen käynyt Kerimäen kirkossa ja se on pelottavan suuri ( 5000 mahtuu ), kuin olis
ollut keskellä valtamerta.

 Samaan aikaan Aatoksella oli kandiaiset, ja kyllä poika on innoissaan. Ihanaa nuoruuden huumaa.Toisaalla toisenlaista elämän kirjontaa. Tänään on tosi kuuma sää. Tänään on  myös balettia ja viime vuonna juuri samaan aikaan oli balettikurssi ja sää  oli samanlainen. Nyt pitäis alkaa noita ikkunoita pesemään.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti