keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Dear Diary

Eilen oli vuoden ensimmäinen laulutunti. Ääni oli hyvässä kunnossa ja opettaja sanoi, että  ääni on  taas laajentunut, pidä siitä kiinni. Kuulostaa mielestänikin paremmalta kuin muutama viikko sitten . Ihmeellistä, Opettaja ehdotti , että voisin laulaa kevätjuhlassa Mirjamin laulu 2:n. Vaccaita myös laulettiin ja harjoittelen viikon aikana kahta kappaletta.
Vaivaa nyt aika paljon tuo vaivaisen luu. Jouduin tänäänkin käyttämään koiran kaksi kertaa tuolla jäätiköllä. Monta viikkoa on ollut , ettei uskalla kävellä ja vielä päkiää aristaa. Lasta ei ole vielä tullut. Kun varpaan oikaiseen ja sitten astuu, niin aristusta ei tunnu.Täytyy yrittää vain hoitaa se kuntoon , jatkaa jumppaa .
Kävin tänään myös kampaajalla, koska pääsin ilmaiseksi. Mieheni ja lapseni käyvät aina samalla kampaajalla ja joka kymmenes kerta on ilmainen. Muuten en olisi mennyt haaskaamaan sinne rahojani. Nyt kuitenkin hiukseni ovat sinimustat, paksut ja kerroksittain leikattu polkka tukka. Kampaaja sanoi, että mulla on vahva tukka. Niin tosiaan on ollut aina. Olotila on sellainen vähän neutraali. t. Cat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti