sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Dear Diary

En ole nyt muutamaan päivään käynyt täällä. On ollut vähän alavirettä kun ystäväni puhuvat Facessa työstään, jossa munkin koulutuksella vois olla. Tosi masentava tuo Face, oikeasti. Ens viikolla alkaa mun omat harrastukseni, toivottavasti piristää. Jotenkin hyvä olo haihtuu kertaheitolla, kun näkee , että joku saa jonkin huippuviran, jossa itsekin olisi voinut olla. Suoraan sanoen kateus iskee. Ei kai sitä sitten kaikkea voi saada. Ehkä mulla on sitten jotain, jota niillä muilla ei ole. Ottaa niin aivoon.
Varvaskin on ollut nyt kipeä. Kyllä se on se vaivaisenluu. Tilasin netistä sellaisen lastan, joka oikaisee varpaan . Siinä lastassa on nivelet, että sitä voi käyttää liikkuessa , Hallufix , niminen lasta. Oon teipannu nyt muutamaksi päiväksi sen varpaan ja nivel on jotenkin vapautunut, nyt se on sitten kipeä. Teen jumppaa joka päivä, mutta se on sitkeä vaiva. Nyt kuitenkin pystyy kävelemään hyvin.. Nivel vaan rutisee ja paukkuu, mutta kunhan lihakset nyt pääsee voimistumaan , jalkani paranee.

Sain omakseni Lumia 625:n ja on se todella hieno puhelin. Kosketusnäyttö toimii tosi hyvin ja kaikkia ihania sovelluksia on. Ja kauniskin se on. Riina sai sen alunperin joululahjaksi, mutta hän ei pitänyt siitä. Ostimme hänelle Samsungin, siinä on niitä pikkutyttöjen käyttöominaisuuksia. Kamera on tarpeeksi hyvä ja latasin videonmuokkaus ohjelman. Lumiassa on tosi iso näyttö myös. Aikaisemmin vierastin niitä kosketusnäyttö puhelimia, koska en saanut niitä toimimaan sillä kosketuksella, mutta tämä Nokia Lumia 625 on tosi hyvä.
Oon vaihtanut osakkeeni Nokiaan. Pidin EB:ssä , mutta en kestä katsoa 10 prosentin heittoja. Pitäis sattua sitten kohilleen  ne kaupat.  Pitää ottaa OP:n ne pankki tunnukset myös.
Mupella on ollut nyt ripulia. t. C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti