torstai 23. toukokuuta 2024

Keväisiä tapahtumia

 Nyt on sitten sää lämmennyt yli 20 asteiseksi.

Eilen kokeilimme painepesuria. Oli vaikeuksia saada liittimet tiiviiksi ensin. Sammal lähti tosi hyvin irti kaikkialta betonista. Muukin lika lähti hyvin. Nyt pitäisi mennä harjaamaan irtolika pois. 

Eilen ostin ensimmäisen tallikortin. Se on kymmenen kerran kortti. Siinä sitoutui sitten kesän täti-kurssille. En joka lauantaina ole siellä tunnilla. Ensi tiistaina on yksityistunti. On kyllä kiva, kun pääsin D-tasolla. Ensin tuntui, että onko ihan kummalista kulkea yksityistunneilla tuolla tavalla, niin kuin tein, mutta nyt ei tunnu enää siltä. Katotaan nyt sitten taas, miten kaikki jatkuu.

Kävin eilen juoksulenkillä , että jaksaa mennä sitä ravia. Sitä ei huonokuntoinen jaksa mennä. Syksyllä ostamani kengät tuntuivat kuitenkin aika kovilta, niin ostin uudet Brooks- merkkiset.  

Riinalla loppui nyt tämä vuosi Limingassa. Todistus oli hyvä.  Arvosteluasteikot olivat 1-5.  Riina sai omasta projektista 5. Se oli se Merenneito-teos. Nelosia oli enimmäkseen. Nähtäväksi jää, jatkuuko opiskelu vielä Limingassa. Limingan taidekoulu on hyvä koulu.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti