sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Vaaliviikonloppu

 Edelleen on pakkasta. Olin perjantaina ratsastustunnilla. Nyt ratsastan sitten Muusalla. En ymmärrä,  miten ne suitset on niin vaikea laittaa sille Muusalle. Pitää yrittää kännykkäkuvasta ottaa selvää, miten ne suitset laitetaan sille hevoselle.

Tunnilla on nyt enemmän ravia. Päätinkin sitten, että kevennän sillai säästeliäästi, että nousen vain ihan vähän satulasta. Siten jaksaakin ravata pidemmän matkan. Nyt ei se ravi uuvuttanut niin paljoa. 

Hevonen ei nyt sitten lähtenyt laukalle ollenkaan. En tiedä tässä vaiheessa, mitä voin tehdä toisin. Ravi pitäisi olla laukannostossa nopeampi, mutta pelottaa kovassa vauhdissa yrittää . Katsotaan nyt sitten taas ens kerralla. Laukannostossa pitää nojata taaksepäin, ulkojalka takana ja sisäjalka edessä. Aika vaikeaa, jos on kova vauhti. Ravissa kyllä voin jo napauttaa vauhdissa pohkeilla. Se taito on tullut kuin itsestään.  Jospa se laukkakin siitä. Hevoset ovat niin kivoja. Niiden olemus on sellainen, että mitä nuo ihmiset taas hössöttää siinä. Olen kyllä tykännyt ratsastuksesta. Tykkään olla hevosten parissa ja lajinahan ratsastus on koukuttava.

Tänä iltana ratkeaa sitten se, kuka on seuraava Suomen presidentti. Toivon, että se on Stubb. 

Nyt, kun kirjoitan tätä, uusi petesidentti on Alexander Stubb. Hän on todella inspiroiva.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti