tiistai 10. lokakuuta 2023

Talvi on tullut

 Nyt on sää muuttunut talviseksi. Lunta on satanut. Ikävää, että tulee taas kylmät ilmat. Ratsastustunnillakin on sitten kylmää. Hevosilla pitää olla loimi, kun ne menevät ulos. Mulla on ensi viikolla ratsastustunti varattuna.

Mulle tuli Japanista Yashica B kamera. Se on sellainen 120 mm kamera. Se on aika painava kamera. Otin sillä muutamia muotokuvia. Niistä tuli vähän epätarkkoja, mutta tulostin ottamiani kuvia kuitenkin. Yashicalla en ole ottanut vielä ulkokuvia. Täytyy sanoa , että Lubitelilla tuli niin maalaukselliset kuvat , vaikka luulin , että tylsistä aiheista ei saa kunnon kuvia. Kameroiden testaamiseen jää ihan koukkuun. Voisin myydä kyllä jonkin kameran, mutta myytäessä vanhoilla filmikameroilla ei ole nyt juuri arvoa. Voi olla tulevaisuudessa, filmikameroitahan ei tehdä enää. Leican linsseistä maksetaan kyllä jonkin verran.

Nyt on terroristijärjestö Hamas hyökännyt Israeliin. Täysi sota on päällä ja ruumiita tullut. Tuosta vaan terroristit  ovat hyökänneet vaikka johonkin kibbutsiin. 

Pitäisi vielä ennen talvea käydä Sirniössä, vaikka sinne jäätyy.

Ostin halvalla Canon tulostimen, mutta musteet maksaa sitten enemmän kuin itse tulostin. Tulostin hevoskuvia ja muste loppui ja luulin , että tulostin meni rikki. Piti vain ostaa mustetta. Aloitus mustepakkaus oli puolet normaalista. Pienennän tarkkuutta , niin saa enemmän kuvia. Joistain lempikuvista voi ottaa tarkemman suurennoksen. Diakuvat tulivat vihdoin. Kuvat pitää kehystää diakehyksillä ja katsoa projektorilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti