lauantai 28. lokakuuta 2023

Edelleen talvista

 Nyt on ollut vähän pakkasta täällä Oulussa. Ihan normi päivän askareita tässä syyslomalla on tullut tehtyä, kuten Miloun kanssa ulkoilua ja taloustyötä hieman. Riinalla on myöskin loma.

Taltioin nyt Mozartin sonaatin viululle ja pianolle 379 käyttäen äänikorttia.  Taltioin Audacityllä. En osaa säädellä ääntä, mutta viulunääni on parempi kuin kännykkään taltioinnilla. Tästä lähtien käytän äänikorttia.  Harjoittelin tuota em. sonaattia puoli vuotta.  Menee se livenä ihan hyvin. Livenähän saattaa jokin virhe tulla helpossakin kohtaa. Nyt saa Mozartin sonaatit olla ainakin joksikin aikaa. Soitin ne , jotka kiinnosti. Olen soittanut vuoden verran niitä ja aikamoinen saavutus on ollut soittaa niitä , no en ole laskenut kuinka monta. Nyt aion soittaa sellaisia pienempiä kappaleita, kuten osia Händelin viulusonaateista.

Pojat ovat käyneet täällä.

Mulla olisi ratsastustunti torstaina. Joku ratsastaja oli taas pudonnut hevosen selästä ja kuollut. Tietysti vähän kammottaa nousta hevosen selkään, mutta eihän sitä uskalla sitten mitään, jos antaa pelolle liikaa valtaa. Sitä paitsi olimme törmätä hirveen  mennessämme Sirniöön. Hirvi pökäisi auton eteen ja nopealla väistöliikkeella, emme törmänneet hirveen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti