sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Sää on tosi koleaa

 Vappu oli ja meni, ei mitään ihmeellistä. Sää on edelleen kolea.  En ollut keskiviikkona baletissa. En oikein koe kuuluvani enää siihen ryhmään, koska en ole esityksessäkään. Jotenkin se baletti on sellaista, että siinä etenee aika hitaasti. Olen nyt kymmenen vuotta seurannut sitä  ja esim. piruetti menee vain kerran ympäri. Luulisi , että kymmenessä vuodessa menee kaksi kierrosta ympäri. Ei mulla ainakaan mene oikeaoppisesti.

Louise Vuittonin laukku tuli jo Japanista. Nykyään ulkomaan paketit tulee nopeasti. Laukku on malliltaan Petit Noe. Laukun kulmat ei ollu kulunu yhtään. Ompelin siihen laukkuun vähän reunaa ja laitoin siihen kiristysnauhan. Aloin muutenkin vähän tutkia laukkukokoelmaani. Laitoin sisään silkkipaperia ja kiedoin ne silkkipaperiin ja laatikkoon. Laukun arvo nousi heti. Pitääkin säilöä nuo laukut paremmin. Ajattelin myös käyttää niitä laukkuja.

Eilen oli Charlesin kruunajaiset. Upea tilaisuus. Upeita hevosia myös. 

Kävin perjantaina ratsastustunnilla. Hevonen (Meri ) teki hyvin kahdekkoa ja ravissa keventäminen sujuu jo ihan hyvin. Laukkaamaan se hevonen ei lähtenyt, teki vaan yhden laukka-askeleen. Laukkakäskyssä pitää sisäjalka olla eteenpäin ja ulompi jalka taaksepäin, kun antaa sen laukkakäskyn. Samalla pitää pysyä tasapainossa ja ohjata hevosta. Pitää sitten ylläpitää sitä laukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti