torstai 27. helmikuuta 2020

Tanssitunnilla

Tänään on ollut vähän pakkasta.

Tänään oli myös läpimenot baletissa. Opiskelin ne koreografiat päivällä.  Nyt on varmempi olo, koska ne koreografiat meni hyvin. Ryhmästä on flunssassa monta, mutta silti se koreogragia meni hyvin. Riinallakin meni hyvin , vaikka en nähnyt sitä. No, baletti on raadollista, joka tunti on tavallaan sellaista   , mutta saahan siinä liikuntaa.  Esim. se on raadollista, että jos pitää mennä pareittain, niin en meinaa kelvata pariksi. Missä on vika ?  Kyllä kai se risoo ajan funktiona, vaikka olen ajatellut , että se on ymmärrettävää, koska ole vanha ja aikoinaan lihavampi. Sitten vaan ajattelen, että  onpa köyhää meininkiä. Ehkä olen törmännyt vain rasismiin.

Koronavirus on nyt tapetilla ja eniten mua tympäisee tuo pörssin lasku , kun juuri toivuttiin syksystä 2018. Onneksi alkaa loma.

Niin kuin tuo Facebookin on aivan älyvapaa paikka mielistelyineen. Sellaiset tyypit ovat kurjia, jotka ovat kehittäneet itselleen puhetavan, jossa jotenkin sivalletaan toista, silleen huomaamattomasti. Ne saa siitä kiksit, jolla jatkaa taas eteenpäin. Onko ne niitä narssisteja ?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti