sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Myrskyää

Nyt on ollut myrskyä. Eilen en käynyt missään .Harjoittelin viululla. Jenni ja Jaakko kävivät täällä eilen ja tänään. Jaakolla oli synttäri- valmistujaisbileet  ystäviensä kanssa. Riina oli leiponut kaun ja se oli mennyt kuumille kiville.
Olen harjoitellut viululla ja soitimme Riinan kanssa Wohlfartin etydejä. Ne ovatkin parempaa harjoitusta kuin  viulutunnit. Ei kai sillä viulun soiton opettajalla ole niin merkitystä, ite osataan paremmin soittaa. Kyllähän sen heti kuulee , kuka osaa soittaa tunteella  ja kuka ei, siinä ei mikään päteminen auta. Viimeinen opettaja suuttui niin, että haukkui mun You Tube videot lyttyyn, vaikkei ne  kuulu sille mitenkään .Se oli karmivaa kuultavaa. Munko pitäisi vain pitäisi olla kuin ei mitään? Siinä meni mun arvostus sitä kohtaan. Riinan vuoksi sinnittelin vuoden, mutta nyt päätös on helppo, että ne viulutunnit loppu nyt. Monesti sitä on  joutunut ite niinku lapsensa vuoksi sinnittelemään muuallakin. Nyt se on loppu.

Kävin tänään laskettelemassa. Vettä satoi.

Koronavirukseen on kuollut 1600. Mitenkähän tämän koronaviruksen kanssa nyt käy ? Onko nyt niin, että luonto puuttuu peliin ja ratkaisee ihmisen ongelmat niin kuin tämän väestörajähdyksen. Varmaan nyt ilmastonmuutos voi tuntua pienemmältä ongelmalta.

e





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti