keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Kaikenlaista

Tänään on ollut vähän pakkasta . Maanantaina oli balettia ja videoin ne osiot, jotka ovat koreografian lisänä. Eilen ei tainnut tapahtua mitään erikoista. Oli tavallaan niin kuin vapaapäivä. Nyt olen innostunut taas viulunsoitosta. Tein Youtube- videon Bachin Partita 2:n Allemandesta. Olen katsonut noita Bach -videoita Youtubesta ja ihmetyttää, miksi ne soitetaan niin nopeasti. Ihan vaikea kuunnellakin sellaisia tykityksiä. Olen jo vuonna 2015 soittanut tuon Allemenden Youtubeen, mutta poistanut sen, harmi kun  se oli aika hyvä.
Ajattelin tuossa illalla, että pitäisiköhän hankkia viulumikrofoni, joka kiinnitetään viuluun. Pitää ruveta selvittämään , mistä sellaisen voi tilata.
Tänään oli balettia ja koreografia tanssittiin läpi. Mulla on jotain epäselviä kohtia siinä, mutta yleensäkin en jää miettimään niitä , tanssin vaan. Koipi on vain hieman kipeä.       Lopuksi oli venyttelyä, ja se auttoi jalkaan.

Riinallakin on jalka kipeä. Riina oli tänään terapiassa ensimmäisen lukenut ääneen kirjaa. En osaa vielä käsitellä tätä asiaa, koska tämä on niin suuri asia, niin paljon olemme tämän eteen tehty. En vielä oikein hahmota tätä.
Koneen kauppa ei toteutunut. Korona-virukseen on nyt kuollut 2014 ihmistä. En ole kovinkaan paljoa pelännyt tuota sairautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti