sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Kaikenlaista

Sää on ollut syksyisen viileää. Torstain viulutunti siirrettiin sunnuntaille. Riina kävi baletissa. Olemme maalanneet ovia ja ovenpieliä. Aloimme myös maalata saunaa sellaisella harmaalla kuultoaineella. Ostin Bauhausista lamppuihin rosetit. Yleisilme on taas uudempi. Tänään pitää maalata sauna loppuun ja eiköhan tämä ala olla jo tehty.
Katsoimme eilen Saturdaynight Fewerin ja sitä ennen oli sellainen dokumentti sen elokuvan teosta. Tuli niin nostalginen olo, että tässäkö tämä sitten  meni tämä elämä. Miehilläkin oli silloin korkeakantaiset kengät. Silloin piti olla leveälahkeiset beiget suorat housut, tiukka pusakka, paitapusero, jossa oli isot kaulukset ja päällä jokin pusero . >Nykyään voi olla mitä tahansa päällä, niin se on muotia. Saturday Night Fewerissä on Bee Geesin mahtava discomusiikki ja Travolta tanssii. >Kasari oli sitten muistaakseni melko tylsä ja silloinkin alkoi jo maailmanlopun ennustus ainakin jossain muodossa, ainakin AIDS hysteria alkoi.Varsinainen ilmastohysteria on alkanyt nyt muutama vuosi sitten. Silloin 70- ja 80- ja 90-luvulla ei ollut vielä myöskään tuota väestön ikärakenne ongelmaa. Posiolla oli 70-luvulla 6000 asukasta ja kaikki palvelut.
Nyt on vähän sellainen olo , että en jaksa tuosta maailman menosta välittää niin.
Miloun lenkitys on nyt ollut sellaista, että menen metsäreiteille  tai johonkin muulle polulle, niin se koira laukkaa vapaasti. Toissa iltana puolenyösaikaan menimme lenkille ja Milou juoksi jäniksen perässä hirveätä vauhtia. Jänis meni menojaan. Sitten se koira tulee aina luo kiinniotettavaksi. Koira on selvästi vahvistunut. Olisi siinä hyvä metsästyskoira.
Kaikki pojat ovat käyneet tällä viikolla täällä. Jaakko kävi katsomassa Jokeri-elokuvan joidenkin ystäviensä kanssa . Elokuvateatterissa oli jotkut luxus-istuimet. Jaakko on ollut ikänsä Batman -fani. Hän katsoi pienenä kaikki Batman-sarjat ja piirsi monet sarjakuvat Batmania. Se sarja oli aika synkkä ja meillä oli Kuopiossa saunavuoro silloin, kun Batman tuli televisiosta ja se jakso piti tallentaa VHS:lle.  Sitten hän myös leikki paljon Batmania viitta päällä. Kaikki Batman-elokuvat on tietysti katsonut ja nytkin taitaa netissä olla jokin oma Batman-sivusto. Veljet eivät ole olleet noin sata lasissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti